Spectrum

Steenbokpan

Inloggen

Log in om verder te lezen. U kunt inloggen met het e-mailadres waarmee u Spectrum ontvangt.

Meer Spectrum

27 september 2022, Spectrum
A war story told on stone
Across the wall of a hidden rock shelter are the faded names of an unlikely group of outlaws whose desperate tale of survival is only now being told. The names and initials that are scrawled across the rock in white paint appear to belong to members of a Boer family, including women and children, who were on the run from the British army. They likely hid in this rock shelter out of fear of being taken to one of the notorious concentration camps that had sprung up in the latter half of the Boer War, 120 years ago.
27 september 2022, Spectrum
De grote storm in de Tafelbaai van 1722
Oktober is de Maand van de Geschiedenis. Dit jaar, 350 jaar na het Rampjaar, is het thema ‘Wat een ramp!’ Het is dit jaar ook precies driehonderd jaar geleden dat in de Tafelbaai een storm plaatsvond die tot de grootste natuurrampen uit de Zuid-Afrikaanse geschiedenis behoort.
27 september 2022, Spectrum
De Rainbow Nation Cookery Guide
Voedsel verbindt zolang de mensheid bestaat. De omstandigheden waarin een volk leeft, bepaalt wat ze eten, hoe ze eten en welke betekenis zij hieraan hechten. Je zou zeggen dat voedsel de culturele basis is van wie en waar dan ook. Vanuit deze opvatting en de missie om de grote waarde van de diversiteit van culturen in Zuid-Afrika op de wereldkaart te zetten, ontstond dit boek.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons