Koffieochtend voor Afrikaanse expats met Riana Scheepers

In het kader van de Week van de Afrikaanse roman opent het Zuid-Afrikahuis haar deuren voor een koffieochtend voor Zuid-Afrikaanse expats, met als speciale gast auteur Riana Scheepers.

De geliefde auteur Riana Scheepers is onder meer bekend van verhalenbundels als Die ding in die vuur, Dulle Griet, ’n Huis met drie en ’n half stories, en de razend populaire bundels over haar gesprekken met de huishulp Katriena. Scheepers schreef ook enkele succesvolle kinderboeken én een ‘kosboek, ’n boek oor die liefde, ’n boek oor die lewe’, Vallei van melk en heuning, met schitterende en sfeervolle foto’s van haar boerderij De Compagnie in de Wagenmakersvallei. Genieten is ook het kenmerk van deze ochtend. Madri Gerber van De Wijnlijst verzorgt naast koffie en thee een heerlijke chocoladetaart met verschillende soorten chocolade en een broccoli- en biltong-quiche. Voor gratis kinderopvang (leeftijd: tot 4 jaar) wordt gezorgd.

Meet & greet met Riana Scheepers: 11:00.

De entreeprijs is inclusief koffie en versnaperingen.

Aanmelden: evenementen@zuidafrikahuis.nl. Als je gebruik wilt maken van de kinderopvang, vermeld dan bij de aanmelding om hoeveel kinderen het gaat en hun leeftijden.

 

24 september 2019
10.00-12:00
Toegang: € 10.00
Locatie: Theater