Jongerenproject en Studiereis 2020

Jongerenproject en studiereis 2020

Studeer je in Nederland of Vlaanderen en heb je een grote interesse in Zuid-Afrika? Ga dan mee op studiereis en kijk verder dan de toerist! Doorkruis zuidelijk Afrika vier weken lang met mede-studenten, ervaar de taalbanden tussen de Lage Landen en zuidelijk Afrika en ontdek de hedendaagse Afrikaanstalige cultuur. In 2020 wordt de volgende studiereis georganiseerd, bedoeld voor studenten en alumni (jonger dan 30 jaar) van universiteiten en hogescholen uit Nederland en Vlaanderen. De reis duurt ongeveer vier weken en zal plaatsvinden in juli en augustus 2020. De exacte data worden later bekend gemaakt. Hier kun je je aanmelden.

Voorwaarden

Kennis van Zuid-Afrika is niet vereist. Wel belangrijk zijn nieuwsgierigheid, een open geest en een brede interesse. Bereid je voor op een intensieve reis met een breed spectrum aan ervaringen, ontmoetingen en activiteiten. Daarnaast is het belangrijk dat je aanwezig bent bij de twee informatiebijeenkomsten. De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 25 januari in het Zuid-Afrikahuis te Amsterdam.

Kosten

Je betaalt één bedrag voor de hele reis. Dit is inclusief de heen- en terugvlucht, de binnenlandse vluchten, het binnenlands vervoer, alle overnachtingen en zo goed als alle maaltijden. De eenmalige kosten bedragen maximaal € 1950,-, maar houd rekening met mogelijke extra kosten voor eten, vervoer of borrelen. Gemiddeld zijn deze meerkosten 300 tot 500 euro.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de reis en de aanmelding, stuur een e-mail naar studiereis@zuidafrikahuis.nl. De meest recente updates over aanmelding en informatiebijeenkomsten vind je op onze Facebookpagina.

Impressie van eerdere studiereizen door foto's.