Jongerenproject en Studiereis 2020

Jongerenproject en studiereis 2020

Studeer je in Nederland of Vlaanderen en heb je een grote interesse in Zuid-Afrika? Ga dan mee op studiereis en kijk verder dan de toerist! Doorkruis Zuid-Afrika drie weken lang met mede-studenten, ervaar de taalbanden tussen de Lage Landen en Zuid-Afrika en ontdek de hedendaagse Zuid-Afrikaanse cultuur. In 2020 wordt de volgende studiereis georganiseerd, bedoeld voor studenten van universiteiten en hogescholen uit Nederland en Vlaanderen. De reis duurt ongeveer vier weken en zal plaatsvinden van eind juli tot halverwege augustus 2020. De exacte data worden later bekend gemaakt. Hier kun je je aanmelden.

Voorwaarden

Kennis van Zuid-Afrika is niet vereist. Wel belangrijk zijn nieuwsgierigheid, een open geest en een brede interesse. Daarnaast is het belangrijk dat je aanwezig bent bij de twee informatiebijeenkomsten. De data en locaties voor deze bijeenkomsten worden later bekend gemaakt.

Kosten

Je betaalt één bedrag voor de hele reis. Dit is inclusief de heen- en terugvlucht, de binnenlandse vluchten, het binnenlands vervoer, alle overnachtingen en zo goed als alle maaltijden. De eenmalige kosten bedragen maximaal € 1950,-, maar houd rekening met mogelijke extra kosten voor eten, vervoer of borrelen. Gemiddeld zijn deze meerkosten 300 tot 500 euro.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de reis en de aanmelding, stuur een e-mail naar studiereis@zuidafrikahuis.nl. Momenteel ligt onze prioriteit bij het Jongerenproject van 2019, dus het kan zijn dat het een paar dagen duurt voor we je mail beantwoorden. Maar geen zorgen! Je krijgt uiteindelijk wel antwoord van ons.

Impressie van eerdere studiereizen door foto's.