Uit het Huis

Maak kennis met de nieuwe vrijwilliger in het Huis

6 maart 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Team Zuid-Afrikahuis

Delen:

Even voorstellen: Ik ben Elana Maré en sinds vandaag ben ik Vrijwilliger evenementen bij Zuid-Afrikahuis.

Al woon ik al bijna twee-en-twintig jaar in Nederland, ben ik nog een Zuid-Afrikaanse in hart en nieren. Daardoor voel ik me verbonden om het huis aan mijn mede-expats te introduceren, zodat het ook ‘hun’ Huis kan worden.

Wat zal het geweldig zijn als meer evenementen aansluiten bij de wensen en ideeën van de Vrienden van Zuid-Afrikahuis! Willen jullie als vrienden van het Zuid-Afrikahuis ons erbij helpen door jullie ideeën en wensen te mailen naar info@zuidafrikahuis.nl

Mooi loop!

Elana Maré

Meer nieuws

2 juli 2020, Actueel
Wij zijn gesloten i.v.m. de zomersluiting.
30 juni 2020, Bibliotheek
Zomersluiting bibliotheek
Beste bibliotheekleden en Vrienden, Vanaf volgende week zijn wij een maand gesloten i.v.m. de zomersluiting. In deze periode stappen we over naar een nieuw bibliotheek systeem.
25 juni 2020, Actueel
Scriptieprijs shortlist!
De scriptieprijsjury heeft afgelopen jaar interessante scripties mogen ontvangen en is onder de indruk van de kwaliteit van de inzendingen.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons