Uit het Huis

Ophaal- / afleverpunt

7 april 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Hoewel het Zuid-Afrikahuis niet open is voor publiek, hebben we voor onderzoekers en studenten die aan een scriptie werken een ophaal – / afleverpunt opgezet.

Als u voor maandag 12:00 uur ’s middags een lijst doorgeeft via het ‘reserveringsformulier’ met de titels, auteurs en plaatsnummers van de uitleenbare exemplaren die u wilt lenen, dan kunt u die dinsdag tussen 10:00-16:00 op afspraak ophalen. Mocht u boeken in het bezit hebben, neem deze dan mee om in te leveren.

Let op de voorwaarden:

  • U moet reeds lid zijn bij ons
  • U kunt maximaal 8 titels meenemen
  • Alleen uitleenbare items kunnen worden opgevraagd, brochures, archiefstukken en andere items die enkel ter inzage zijn moeten wachten tot na de quarantaine
  • Geef voor maandag 12:00 uur ’s middags aan welke titels u wilt lenen, wat de auteurs zijn en welke plaatscodes de items hebben
  • Ophalen gebeurt alleen op dinsdagen en op afspraak: neem van te voren contact op via het formulier om een tijd af te spreken, zodat er niet meerdere mensen tegelijkertijd voor de deur staan, en kom ook echt op dat tijdstip langs. (Wacht op een reactie ter bevestiging)
  • Beperk het bezoek tot het oppikken van de boeken, normaliter maken we graag uitgebreid een praatje en helpen we waar we kunnen. Om dit zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, moeten we ons nu echter beperken tot een stapel voor inleveren en een stapel met u naam erop die aan u wordt uitgeleend.  

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Meer nieuws

2 juni 2020, Archief
Beelden uit het archief: spotprenten, cartoons en, karikaturen
Spot is het wapen van de tekenaar, maar venijn tekent beter. Tegen misstanden kan men preken en spreken, maar leest en luistert de massa?
2 juni 2020, Uit het Huis
Heropening van het Huis, de zomersluiting en Omroep Max
Omdat Spectrum in juni en juli met zomerreces gaat, is dit voorlopig het laatste bericht ‘Uit het Huis’. Eind augustus valt het volgende nummer weer op uw digitale deurmat.
2 juni 2020, Bibliotheek
Nieuwe aanwinsten in de bibliotheek
Deze boeken kunt u vanaf heden lenen in het Zuid-Afrikahuis bibliotheek.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons