Uit het Huis

Ophaal- / afleverpunt

7 april 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Hoewel het Zuid-Afrikahuis niet open is voor publiek, hebben we voor onderzoekers en studenten die aan een scriptie werken een ophaal – / afleverpunt opgezet.

Als u voor maandag 12:00 uur ’s middags een lijst doorgeeft via het ‘reserveringsformulier’ met de titels, auteurs en plaatsnummers van de uitleenbare exemplaren die u wilt lenen, dan kunt u die dinsdag tussen 10:00-16:00 op afspraak ophalen. Mocht u boeken in het bezit hebben, neem deze dan mee om in te leveren.

Let op de voorwaarden:

  • U moet reeds lid zijn bij ons
  • U kunt maximaal 8 titels meenemen
  • Alleen uitleenbare items kunnen worden opgevraagd, brochures, archiefstukken en andere items die enkel ter inzage zijn moeten wachten tot na de quarantaine
  • Geef voor maandag 12:00 uur ’s middags aan welke titels u wilt lenen, wat de auteurs zijn en welke plaatscodes de items hebben
  • Ophalen gebeurt alleen op dinsdagen en op afspraak: neem van te voren contact op via het formulier om een tijd af te spreken, zodat er niet meerdere mensen tegelijkertijd voor de deur staan, en kom ook echt op dat tijdstip langs. (Wacht op een reactie ter bevestiging)
  • Beperk het bezoek tot het oppikken van de boeken, normaliter maken we graag uitgebreid een praatje en helpen we waar we kunnen. Om dit zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, moeten we ons nu echter beperken tot een stapel voor inleveren en een stapel met u naam erop die aan u wordt uitgeleend.  

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Meer nieuws

15 december 2020, Actueel
Ophaal- / afleverpunt
Hoewel het Zuid-Afrikahuis niet open is voor publiek, hebben we voor onderzoekers en studenten die aan een scriptie werken een ophaal-/ afleverpunt opgezet.
19 januari 2021, Actueel
Graça Machel ontvangt eredoctoraat in Leiden
De Mozambikaanse mensenrechtenactivist Graça Machel neemt 8 februari 2021 een eredoctoraat in ontvangst, tijdens de 446ste verjaardag van Leiden Universiteit.
18 januari 2021, Actueel
Gezocht: Zoeloe-docent cursus Afro-Bieb
Vanaf maart 2021 begint de Afro-Bieb met het geven van basis taalcursussen van de vijf meest gesproken Afrikaanse talen, waaronder het Zulu.
14 januari 2021, Actueel
‘Klip, lied, snaar:’ poëzie van Antjie Krog onder begeleiding van harpiste Anne Vanschothorst
Klip, lied, snaar is een muziek-cd waar Antjie Krog en Anne Vanschothorst de krachten hebben gebundeld.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons