Uit het Huis

Ophaal- / afleverpunt

7 april 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Hoewel het Zuid-Afrikahuis niet open is voor publiek, hebben we voor onderzoekers en studenten die aan een scriptie werken een ophaal – / afleverpunt opgezet.

Als u voor maandag 12:00 uur ’s middags een lijst doorgeeft via het ‘reserveringsformulier’ met de titels, auteurs en plaatsnummers van de uitleenbare exemplaren die u wilt lenen, dan kunt u die dinsdag tussen 10:00-16:00 op afspraak ophalen. Mocht u boeken in het bezit hebben, neem deze dan mee om in te leveren.

Let op de voorwaarden:

 • U moet reeds lid zijn bij ons
 • U kunt maximaal 8 titels meenemen
 • Alleen uitleenbare items kunnen worden opgevraagd, brochures, archiefstukken en andere items die enkel ter inzage zijn moeten wachten tot na de quarantaine
 • Geef voor maandag 12:00 uur ’s middags aan welke titels u wilt lenen, wat de auteurs zijn en welke plaatscodes de items hebben
 • Ophalen gebeurt alleen op dinsdagen en op afspraak: neem van te voren contact op via het formulier om een tijd af te spreken, zodat er niet meerdere mensen tegelijkertijd voor de deur staan, en kom ook echt op dat tijdstip langs. (Wacht op een reactie ter bevestiging)
 • Beperk het bezoek tot het oppikken van de boeken, normaliter maken we graag uitgebreid een praatje en helpen we waar we kunnen. Om dit zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, moeten we ons nu echter beperken tot een stapel voor inleveren en een stapel met u naam erop die aan u wordt uitgeleend.  

Alvast bedankt voor uw medewerking!

  Meer nieuws

  3 juni 2024, Journalist in het Huis
  Joernalis in die Huis: Clyde Adams
  Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2024 verblijft Clyde Adams in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis! Op 6 juni geeft hij een lezing. About […]
  6 mei 2024, Actueel
  Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
  Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
  2 mei 2024, Actueel
  De poëtica van verwantschap
  De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]

  Bezoekadres

  Keizersgracht 141-C
  1015 CK Amsterdam
  +31(0)20-6249318

  Openingstijden

  Vragen en afspraken

  Neem contact op

  Volg ons