Uit het Huis

Ophaal- / afleverpunt

7 april 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Hoewel het Zuid-Afrikahuis niet open is voor publiek, hebben we voor onderzoekers en studenten die aan een scriptie werken een ophaal – / afleverpunt opgezet.

Als u voor maandag 12:00 uur ’s middags een lijst doorgeeft via het ‘reserveringsformulier’ met de titels, auteurs en plaatsnummers van de uitleenbare exemplaren die u wilt lenen, dan kunt u die dinsdag tussen 10:00-16:00 op afspraak ophalen. Mocht u boeken in het bezit hebben, neem deze dan mee om in te leveren.

Let op de voorwaarden:

 • U moet reeds lid zijn bij ons
 • U kunt maximaal 8 titels meenemen
 • Alleen uitleenbare items kunnen worden opgevraagd, brochures, archiefstukken en andere items die enkel ter inzage zijn moeten wachten tot na de quarantaine
 • Geef voor maandag 12:00 uur ’s middags aan welke titels u wilt lenen, wat de auteurs zijn en welke plaatscodes de items hebben
 • Ophalen gebeurt alleen op dinsdagen en op afspraak: neem van te voren contact op via het formulier om een tijd af te spreken, zodat er niet meerdere mensen tegelijkertijd voor de deur staan, en kom ook echt op dat tijdstip langs. (Wacht op een reactie ter bevestiging)
 • Beperk het bezoek tot het oppikken van de boeken, normaliter maken we graag uitgebreid een praatje en helpen we waar we kunnen. Om dit zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, moeten we ons nu echter beperken tot een stapel voor inleveren en een stapel met u naam erop die aan u wordt uitgeleend.  

Alvast bedankt voor uw medewerking!

  Meer nieuws

  11 mei 2023, Actueel
  Joernalis in die Huis: Deon Raath
  Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
  8 mei 2023, Actueel
  Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
  Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
  4 mei 2023, Recensie
  It Doesn’t Have to Be This Way
  It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

  Bezoekadres

  Keizersgracht 141-C
  1015 CK Amsterdam
  +31(0)20-6249318

  Openingstijden

  Vragen en afspraken

  Neem contact op

  Volg ons