Uit het Huis

Vanaf 2 juni bent u weer welkom in het Zuid-Afrikahuis!

8 mei 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Goed nieuws: wij openen binnenkort weer onze deuren!
Vanaf dinsdag 2 juni bent u weer van harte welkom om de bibliotheek, studiezaal en expositie ‘Joburg hawkers’ te bezoeken.

Een veilig bezoek aan het Huis staat voorop. Daarom hanteren we de 1.5 meter afstand maatregel en zijn de werk-/zitplekken voorzien van plexiglas schermen. Indien u van plan bent om te werken in de studiezaal, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar bibliotheek@zuidafrikahuis.nl.

Voor meer informatie en/of vragen, kunt u e-mailen naar info@zuidafrikahuis.nl.

Meer nieuws

19 september 2023, Actueel
Reflection(s): reflecting critically on the ZAH past, present and future
Inspired by the enriching conversations generated during our Open the Archives! conference, The Zuid-Afrikahuis (ZAH) is glad to announce the launch of the ‘Reflection(s): reflecting critically on the ZAH past, present and future’ event series.
18 september 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Carl Thomas
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In september en oktober 2023 verblijft Carl Thomas in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
11 september 2023, Cultuur
Africa Supernova
Kunsthal KAdE toont van 24 september 2023 t/m 7 januari 2024 de collectie Afrikaanse kunst van Carla en Pieter Schulting. In de afgelopen vijf jaar hebben zij een omvangrijke verzameling aangelegd van 170 kunstwerken van 154 kunstenaars uit 33 Afrikaanse landen en de Afrikaanse diaspora.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons