Uit het Huis

Vanaf 2 juni bent u weer welkom in het Zuid-Afrikahuis!

8 mei 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Goed nieuws: wij openen binnenkort weer onze deuren!
Vanaf dinsdag 2 juni bent u weer van harte welkom om de bibliotheek, studiezaal en expositie ‘Joburg hawkers’ te bezoeken.

Een veilig bezoek aan het Huis staat voorop. Daarom hanteren we de 1.5 meter afstand maatregel en zijn de werk-/zitplekken voorzien van plexiglas schermen. Indien u van plan bent om te werken in de studiezaal, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar bibliotheek@zuidafrikahuis.nl.

Voor meer informatie en/of vragen, kunt u e-mailen naar info@zuidafrikahuis.nl.

Meer nieuws

6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]
9 april 2024, Actueel
In Memoriam Bart de Graaff
Onverwacht is in Pretoria de historicus dr. B.J.H. (Bart) de Graaff (64) overleden. Prof. dr. G.J. Schutte schreef een In Memoriam, ter nagedachtenis.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons