Uit het Huis

Vanaf 2 juni bent u weer welkom in het Zuid-Afrikahuis!

8 mei 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Goed nieuws: wij openen binnenkort weer onze deuren!
Vanaf dinsdag 2 juni bent u weer van harte welkom om de bibliotheek, studiezaal en expositie ‘Joburg hawkers’ te bezoeken.

Een veilig bezoek aan het Huis staat voorop. Daarom hanteren we de 1.5 meter afstand maatregel en zijn de werk-/zitplekken voorzien van plexiglas schermen. Indien u van plan bent om te werken in de studiezaal, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar bibliotheek@zuidafrikahuis.nl.

Voor meer informatie en/of vragen, kunt u e-mailen naar info@zuidafrikahuis.nl.

Meer nieuws

15 maart 2023, Actueel
Bronsgesig kry voete
Die gedagte dat ’n waardevolle kunswerk, ’n kunswerk wat die wêreldleier en ikoon Nelson Mandela se lewe vier, as skrootmetaal verkoop word, is amper ondenkbaar – maar nogtans ’n nare moontlikheid. Terwyl dit gons in Europese kunskringe kom die Suid-Afrikaanse kunstenaar Mohau Modisakeng nog tot verhaal nadat ’n gedeelte van ’n gedenkteken wat hy geskep het, in Amsterdam in Nederland voete gekry het.
14 maart 2023, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Hanri Wondergem
Hanri Wondergem is sinds 2020 redacteur van het dagblad Beeld en prijswinnend journalist. Haar hele carriere speelde zich af op een nieuwsbureau – eerst bij een buurtkrant, daarna bij een regionale krant en ten slotte bij een landelijke zondagskrant.
27 februari 2023, Evenement
Die eerste Alfred Schaffer-erelesing
Die SAVN, SASNEV, en die Taalunie nooi u hartlik uit na die eerste Alfred Schaffer-erelesing.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons