Bibliotheek

Zomersluiting bibliotheek

24 juni 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Team Zuid-Afrikahuis

Delen:

Beste bibliotheekleden en Vrienden,

Vanaf volgende week zijn wij een maand gesloten i.v.m. de zomersluiting. Gedurende deze periode stappen we over naar een nieuw bibliotheek systeem. Om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we alle titels die jullie op dit moment geleend hebben bij ons, verlengd tot 31 augustus.

Eventueel ontstane boetes door de coronasluiting zijn kwijtgescholden.

Wil je voor de komende maand nieuwe titels lenen, dan kun je deze het beste vandaag bij ons ophalen.

Mail dan even naar bibliotheek@zuidafrikahuis.nl, zodat we ze vast voor je klaar kunnen leggen.

Vanaf 3 augustus zijn wij weer geopend voor publiek.

We wensen jullie een mooie zomer!

Meer nieuws

28 november 2023, Actueel
10e Rudy Kousbroeklezing door Adriaan van Dis
Mede aan de hand van een groot aantal recent verschenen boeken en de klassieker Het Oostindisch kampsyndroom van Rudy Kousbroek, met telkens nieuwe inzichten, meningen en met nieuwe feiten reflecteert Adriaan van Dis in zijn ‘Rudy Kousbroeklezing’ op de veelvoudige doorwerking van het kolonialisme in onze tijd. Welke betekenis heeft dit historische, maar geenszins voorbije verschijnsel voor ons wereldbeeld? Voor Adriaan van Dis, geboren als zoon van ouders met een Indische (oorlogs)geschiedenis, vormt het postkoloniale bewustzijn een rode draad in zijn leven en literaire werk.
28 november 2023, Cultuur
Kortpad-Praatjies I
UJ Press nooi u vriendelik uit na die bekendstelling van Kortpad-Praatjies I: Afrikaans vir beginners / Shortcut Chats I: An interactive workbook deur Rina Loader en Charlene Human.
28 november 2023, Jongerenproject
Jongerenproject 2024
Het Jongerenproject komt er weer aan! In juli/augustus 2024 vertrekt er weer een enthousiaste groep studenten voor een studiereis door Zuid-Afrika en Namibië. Hier leren ze Afrikaans, bezoeken ze verschillende universiteiten en culturele hotspots, en leren ze over de geschiedenis van beide landen!

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons