Persbericht

LiteraryGlobe en de Durban Book Fair vieren en eren de boekverkopers van Mzansi in een zoom-interview.

20 juli 2020
Auteur: Persbericht
Foto: LiteraryGlobe

Delen:


LiteraryGlobe en de Durban Book Fair vieren en eren de boekverkopers van Mzansi. Zij verkopen tweedehands boeken om de leescultuur te bevorderen in de UNESCO-literatuurstad Durban.

Luister naar de boeiende verhalen van dakloze straatverkopers over hun ervaring (pre- en post-COVID-19) met literatuur. De organisatoren van de Durban Book Fair, die voorheen maandelijkse een boekenbeurs organiseerden, hebben sinds de epidemie de boekenbeurs verplaatst naar een virtuele boekenbeurs.

Tijd: 18:30 (Amsterdam, NL), 17:30 (Londen VK), 00:30 (Hong Kong), 02:30 (Sydney Australië), 12:30 (NY VS)
Datum: donderdag 23 juli
Plaats: Online Zoom-interview. Het wachtwoord en de inlogcodes worden zichtbaar gemaakt op de homepagina van de LiteraryGlobe (zie bericht bij ‘upcoming events’).

Meer nieuws

19 september 2023, Actueel
Reflection(s): reflecting critically on the ZAH past, present and future
Inspired by the enriching conversations generated during our Open the Archives! conference, The Zuid-Afrikahuis (ZAH) is glad to announce the launch of the ‘Reflection(s): reflecting critically on the ZAH past, present and future’ event series.
18 september 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Carl Thomas
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In september en oktober 2023 verblijft Carl Thomas in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
11 september 2023, Cultuur
Africa Supernova
Kunsthal KAdE toont van 24 september 2023 t/m 7 januari 2024 de collectie Afrikaanse kunst van Carla en Pieter Schulting. In de afgelopen vijf jaar hebben zij een omvangrijke verzameling aangelegd van 170 kunstwerken van 154 kunstenaars uit 33 Afrikaanse landen en de Afrikaanse diaspora.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons