Persbericht

LiteraryGlobe en de Durban Book Fair vieren en eren de boekverkopers van Mzansi in een zoom-interview.

20 juli 2020
Auteur: Persbericht
Foto: LiteraryGlobe

Delen:


LiteraryGlobe en de Durban Book Fair vieren en eren de boekverkopers van Mzansi. Zij verkopen tweedehands boeken om de leescultuur te bevorderen in de UNESCO-literatuurstad Durban.

Luister naar de boeiende verhalen van dakloze straatverkopers over hun ervaring (pre- en post-COVID-19) met literatuur. De organisatoren van de Durban Book Fair, die voorheen maandelijkse een boekenbeurs organiseerden, hebben sinds de epidemie de boekenbeurs verplaatst naar een virtuele boekenbeurs.

Tijd: 18:30 (Amsterdam, NL), 17:30 (Londen VK), 00:30 (Hong Kong), 02:30 (Sydney Australië), 12:30 (NY VS)
Datum: donderdag 23 juli
Plaats: Online Zoom-interview. Het wachtwoord en de inlogcodes worden zichtbaar gemaakt op de homepagina van de LiteraryGlobe (zie bericht bij ‘upcoming events’).

Meer nieuws

15 maart 2023, Actueel
Bronsgesig kry voete
Die gedagte dat ’n waardevolle kunswerk, ’n kunswerk wat die wêreldleier en ikoon Nelson Mandela se lewe vier, as skrootmetaal verkoop word, is amper ondenkbaar – maar nogtans ’n nare moontlikheid. Terwyl dit gons in Europese kunskringe kom die Suid-Afrikaanse kunstenaar Mohau Modisakeng nog tot verhaal nadat ’n gedeelte van ’n gedenkteken wat hy geskep het, in Amsterdam in Nederland voete gekry het.
14 maart 2023, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Hanri Wondergem
Hanri Wondergem is sinds 2020 redacteur van het dagblad Beeld en prijswinnend journalist. Haar hele carriere speelde zich af op een nieuwsbureau – eerst bij een buurtkrant, daarna bij een regionale krant en ten slotte bij een landelijke zondagskrant.
27 februari 2023, Evenement
Die eerste Alfred Schaffer-erelesing
Die SAVN, SASNEV, en die Taalunie nooi u hartlik uit na die eerste Alfred Schaffer-erelesing.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons