Jongerenproject

Het Jongerenproject zoekt nieuwe commissieleden!

3 december 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Het Jongerenproject organiseert elk jaar afwisselend een studiereis vanuit of naar zuidelijk Afrika. Het ene jaar ontvangen wij een groep studenten uit Zuid-Afrika en Namibië, het volgende jaar begeleiden we er zelf een groep
naartoe. De reizen duren ongeveer een maand en de taalbanden en culturele uitwisseling staan centraal. Als commissielid organiseer je de reis, onderhoud je contact met gastouders en werf je deelnemers. Ook krijg je de kans als commissielid om eventueel als begeleider mee te mogen naar zuidelijk Afrika!

Klik hier voor meer informatie over het Jongerenproject!

Heb jij affiniteit met zuidelijk Afrika en heb je interesse in de commissie, stuur dan een korte motivatie naar studiereizen@zuidafrikahuis.nl.

Meer nieuws

13 juli 2022, Actueel
Antjie Krog wordt officier in de Belgische Kroonorde
De Belgische ambassadeur, Didier Vanderhasselt, reikte in de Kaap de titel Officier in de Kroonorde uit aan de Zuid-Afrikaanse auteur Antjie Krog.
8 juli 2022, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Hanlie Stadler
Voor het eerst in bijna drie jaar mogen we weer een journalist van het Zuid-Afrikaanse Media24 ontvangen op de Keizersgracht.
6 juli 2022, Cultuur
Sabelo Mlangeni en Lindokuhle Sobekwa in Huis Marseille
Deze zomer in Amsterdam? Vanaf heden tot en met 4 augustus zijn er twee exposities te bezichtigen van de Zuid-Afrikaanse kunstenaars Sabelo Mlangeni en Lindokuhle Sobekwa, in het Huis van Marseille.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons