Jongerenproject

Het Jongerenproject zoekt nieuwe commissieleden!

3 december 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Het Jongerenproject organiseert elk jaar afwisselend een studiereis vanuit of naar zuidelijk Afrika. Het ene jaar ontvangen wij een groep studenten uit Zuid-Afrika en Namibië, het volgende jaar begeleiden we er zelf een groep
naartoe. De reizen duren ongeveer een maand en de taalbanden en culturele uitwisseling staan centraal. Als commissielid organiseer je de reis, onderhoud je contact met gastouders en werf je deelnemers. Ook krijg je de kans als commissielid om eventueel als begeleider mee te mogen naar zuidelijk Afrika!

Klik hier voor meer informatie over het Jongerenproject!

Heb jij affiniteit met zuidelijk Afrika en heb je interesse in de commissie, stuur dan een korte motivatie naar studiereizen@zuidafrikahuis.nl.

Meer nieuws

8 april 2021, Evenement
Boeken uit het Huis: Deon Meyer en Peter Römer
Op donderdag 29 april is de derde ‘Boeken uit het Huis’ met ‘Donkerdrif’ van Deon Meyer.
8 april 2021, Evenement, Lezing
Lezing ‘Koeien en Kolonialisme’ met Michael Glover
Op donderdag 22 april is de lezing ‘Koeien en Kolonialisme’ door promovendus Michael Glover (University of the Free State, Bloemfontein en African Studies Centre, Leiden). Glover verblijft momenteel met een beurs van ons Studiefonds voor Zuid-Afrikaanse studenten in Nederland.
8 april 2021, Actueel
Die Afrikaanstaalmuseum: Dagkursus oor fotografie
Het Afrikaans Taalmuseum en Monument (ATM) organiseert een ontzettend leuke fotografiecursus in samenwerking met Peter Haarhoff. De workshop vindt plaats op vrijdag 30 april 2021, van 09:00 – 16:00 in Paarl.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons