Actueel

Maak kennis met de nieuwe vrijwilliger in het Huis

15 december 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Beste Spectrum-lezers, 

Ik ben Lauren Hobden en zal vanaf heden als vrijwilliger communicatie het Zuid-Afrikahuis versterken. Ik zit in mijn laatste jaar van de Bachelor Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, en wil mij graag verder verdiepen in de Zuid-Afrikaanse geschiedenis en actualiteit. Na een aantal jaar met de neus in de boeken te hebben gezeten, vind ik het tijd om ‘geschiedenis in actie’ te ervaren. Ik kijk er erg naar uit om samen met het Huis te werken, en voor jullie het meeste uit het Huis te halen in deze rare tijden. 

Meer nieuws

8 april 2021, Evenement
Boeken uit het Huis: Deon Meyer en Peter Römer
Op donderdag 29 april is de derde ‘Boeken uit het Huis’ met ‘Donkerdrif’ van Deon Meyer.
8 april 2021, Evenement, Lezing
Lezing ‘Koeien en Kolonialisme’ met Michael Glover
Op donderdag 22 april is de lezing ‘Koeien en Kolonialisme’ door promovendus Michael Glover (University of the Free State, Bloemfontein en African Studies Centre, Leiden). Glover verblijft momenteel met een beurs van ons Studiefonds voor Zuid-Afrikaanse studenten in Nederland.
8 april 2021, Actueel
Die Afrikaanstaalmuseum: Dagkursus oor fotografie
Het Afrikaans Taalmuseum en Monument (ATM) organiseert een ontzettend leuke fotografiecursus in samenwerking met Peter Haarhoff. De workshop vindt plaats op vrijdag 30 april 2021, van 09:00 – 16:00 in Paarl.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons