Actueel

Ophaal- / afleverpunt

15 december 2020
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Hoewel het Zuid-Afrikahuis niet open is voor publiek, hebben we voor u een ophaal – / afleverpunt opgezet.

Als u uiterlijk 24 uur van te voren een lijst doorgeeft via het ‘reserveringsformulier’ met de titels, auteurs en plaatsnummers van de uitleenbare exemplaren die u wilt lenen, dan kunt u die maandag, dinsdag of donderdag tussen 10:00-16:00 op afspraak ophalen. Mocht u boeken in het bezit hebben, neem deze dan mee om in te leveren.

Let op de voorwaarden:

  • U moet reeds lid zijn bij ons
  • U kunt maximaal 8 titels meenemen
  • Alleen uitleenbare items kunnen worden opgevraagd, brochures, archiefstukken en andere items die enkel ter inzage zijn moeten wachten tot na de quarantaine
  • Geef uiterlijk 24 uur van te voren aan welke titels u wilt lenen, wat de auteurs zijn en welke plaatscodes de items hebben
  • Ophalen gebeurt op maandagen, dinsdagen en donderdagen op afspraak: neem van te voren contact op via het formulier om een tijd af te spreken, zodat er niet meerdere mensen tegelijkertijd voor de deur staan, en kom ook echt op dat tijdstip langs. (Wacht op een reactie ter bevestiging)
  • Beperk het bezoek tot het oppikken van de boeken, normaliter maken we graag uitgebreid een praatje en helpen we waar we kunnen. Om dit zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, moeten we ons nu echter beperken tot een stapel voor inleveren en een stapel met u naam erop die aan u wordt uitgeleend.  

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Meer nieuws

13 juli 2022, Actueel
Antjie Krog wordt officier in de Belgische Kroonorde
De Belgische ambassadeur, Didier Vanderhasselt, reikte in de Kaap de titel Officier in de Kroonorde uit aan de Zuid-Afrikaanse auteur Antjie Krog.
8 juli 2022, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Hanlie Stadler
Voor het eerst in bijna drie jaar mogen we weer een journalist van het Zuid-Afrikaanse Media24 ontvangen op de Keizersgracht.
6 juli 2022, Cultuur
Sabelo Mlangeni en Lindokuhle Sobekwa in Huis Marseille
Deze zomer in Amsterdam? Vanaf heden tot en met 4 augustus zijn er twee exposities te bezichtigen van de Zuid-Afrikaanse kunstenaars Sabelo Mlangeni en Lindokuhle Sobekwa, in het Huis van Marseille.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons