Actueel

Graça Machel ontvangt eredoctoraat in Leiden

19 januari 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Graça Machel

Delen:

De Mozambikaanse mensenrechtenactivist Graça Machel neemt 8 februari 2021 een eredoctoraat in ontvangst, tijdens de 446ste verjaardag van Leiden Universiteit. Machel ontvangt het eredoctoraat vanwege haar levenslange inzet voor kinderrechten. De ceremonie is op maandag 8 februari 2021 om 15.00 live via deze link te volgen.  

Lees hier het volledige artikel

Meer nieuws

2 maart 2021, Evenement
Boeken uit het Huis: Jolyn Phillips en Yves T’Sjoen
Afgelopen donderdag 25 februari was de eerste ‘Boeken uit het Huis’ presentatie met Yves T’Sjoen en Jolyn Phillips over haar nieuwe bundel Bientang. Als u de presentatie gemist heeft, geen zorgen, u kunt hem hier terugkijken via ons YouTube-kanaal.
16 februari 2021, Actueel
Digitale boekpresentatie: The Forgotten Scientist, door Lorato Trok
Aankomende donderdag 18 februari om 19:00 (ZA-tijd) vindt de online boekpresentatie plaats, gepresenteerd door Jacanda Media. In The Forgotten Scientist: The Story of Saul Sithole schrijft Lorato Trok over het onvertelde verhaal van de zwarte wetenschapper Saul Sithole die een onmiskenbare contributie heeft gedaan op het gebied van antropologie en ornithologie in Zuid-Afrika. Voor meer […]
16 februari 2021, Actueel
Digitaal boekpresentatie: Slabbert, door Albert Grundlingh
Woensdag 17 februari om 18:00 (ZA-tijd) is de digitale boekpresentatie van Slabbert. A Man on a Mission, geschreven door Albert Grundlingh.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons