Actueel

Digitaal boekpresentatie: Slabbert, door Albert Grundlingh

16 februari 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: The Reading List

Delen:

Woensdag 17 februari om 18:00 (ZA-tijd) is de digitale boekpresentatie van Slabbert. A Man on a Mission, geschreven door Albert Grundlingh. De schrijver gaat in gesprek met Tony Leon. De biografische studie van Grunglingh geeft nieuwe inzichten over het desbetreffende, politieke figuur die tot heden nog steeds als raadsel wordt bestempeld.

Voor meer informatie over het evenement, klik hier.

Voor een directe link naar het online evenement, klik hier.

Meer nieuws

8 april 2021, Evenement
Boeken uit het Huis: Deon Meyer en Peter Römer
Op donderdag 29 april is de derde ‘Boeken uit het Huis’ met ‘Donkerdrif’ van Deon Meyer.
8 april 2021, Evenement, Lezing
Lezing ‘Koeien en Kolonialisme’ met Michael Glover
Op donderdag 22 april is de lezing ‘Koeien en Kolonialisme’ door promovendus Michael Glover (University of the Free State, Bloemfontein en African Studies Centre, Leiden). Glover verblijft momenteel met een beurs van ons Studiefonds voor Zuid-Afrikaanse studenten in Nederland.
8 april 2021, Actueel
Die Afrikaanstaalmuseum: Dagkursus oor fotografie
Het Afrikaans Taalmuseum en Monument (ATM) organiseert een ontzettend leuke fotografiecursus in samenwerking met Peter Haarhoff. De workshop vindt plaats op vrijdag 30 april 2021, van 09:00 – 16:00 in Paarl.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons