Actueel

Digitaal boekpresentatie: Slabbert, door Albert Grundlingh

16 februari 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: The Reading List

Delen:

Woensdag 17 februari om 18:00 (ZA-tijd) is de digitale boekpresentatie van Slabbert. A Man on a Mission, geschreven door Albert Grundlingh. De schrijver gaat in gesprek met Tony Leon. De biografische studie van Grunglingh geeft nieuwe inzichten over het desbetreffende, politieke figuur die tot heden nog steeds als raadsel wordt bestempeld.

Voor meer informatie over het evenement, klik hier.

Voor een directe link naar het online evenement, klik hier.

Meer nieuws

15 maart 2023, Actueel
Bronsgesig kry voete
Die gedagte dat ’n waardevolle kunswerk, ’n kunswerk wat die wêreldleier en ikoon Nelson Mandela se lewe vier, as skrootmetaal verkoop word, is amper ondenkbaar – maar nogtans ’n nare moontlikheid. Terwyl dit gons in Europese kunskringe kom die Suid-Afrikaanse kunstenaar Mohau Modisakeng nog tot verhaal nadat ’n gedeelte van ’n gedenkteken wat hy geskep het, in Amsterdam in Nederland voete gekry het.
14 maart 2023, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Hanri Wondergem
Hanri Wondergem is sinds 2020 redacteur van het dagblad Beeld en prijswinnend journalist. Haar hele carriere speelde zich af op een nieuwsbureau – eerst bij een buurtkrant, daarna bij een regionale krant en ten slotte bij een landelijke zondagskrant.
27 februari 2023, Evenement
Die eerste Alfred Schaffer-erelesing
Die SAVN, SASNEV, en die Taalunie nooi u hartlik uit na die eerste Alfred Schaffer-erelesing.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons