Actueel

Digitaal boekpresentatie: Slabbert, door Albert Grundlingh

16 februari 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: The Reading List

Delen:

Woensdag 17 februari om 18:00 (ZA-tijd) is de digitale boekpresentatie van Slabbert. A Man on a Mission, geschreven door Albert Grundlingh. De schrijver gaat in gesprek met Tony Leon. De biografische studie van Grunglingh geeft nieuwe inzichten over het desbetreffende, politieke figuur die tot heden nog steeds als raadsel wordt bestempeld.

Voor meer informatie over het evenement, klik hier.

Voor een directe link naar het online evenement, klik hier.

Meer nieuws

19 september 2023, Actueel
Reflection(s): reflecting critically on the ZAH past, present and future
Inspired by the enriching conversations generated during our Open the Archives! conference, The Zuid-Afrikahuis (ZAH) is glad to announce the launch of the ‘Reflection(s): reflecting critically on the ZAH past, present and future’ event series.
18 september 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Carl Thomas
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In september en oktober 2023 verblijft Carl Thomas in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
11 september 2023, Cultuur
Africa Supernova
Kunsthal KAdE toont van 24 september 2023 t/m 7 januari 2024 de collectie Afrikaanse kunst van Carla en Pieter Schulting. In de afgelopen vijf jaar hebben zij een omvangrijke verzameling aangelegd van 170 kunstwerken van 154 kunstenaars uit 33 Afrikaanse landen en de Afrikaanse diaspora.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons