Actueel

Oproep kandidaten voor training ‘Sharing Stories on Contested Histories’

16 februari 2021
Auteur: Persbericht
Foto: Cultural Heritage Agency

Delen:

De derde editie van de internationale training ‘Sharing Stories on Contested Histories’ is opzoek naar kandidaten. Het doel van de training is om professionals en academici bij elkaar te brengen, om te reflecteren op de betrokkenheid /- en de representatie van een gedeeld cultureel erfgoed wat als ‘contested’ kan worden beschouwd.
Trainingsperiode: 11-23 april 2021
Deadline aanmelding: 1 maart 2021, 8:00

Voor meer informatie, klik hier.

Meer nieuws

15 maart 2023, Actueel
Bronsgesig kry voete
Die gedagte dat ’n waardevolle kunswerk, ’n kunswerk wat die wêreldleier en ikoon Nelson Mandela se lewe vier, as skrootmetaal verkoop word, is amper ondenkbaar – maar nogtans ’n nare moontlikheid. Terwyl dit gons in Europese kunskringe kom die Suid-Afrikaanse kunstenaar Mohau Modisakeng nog tot verhaal nadat ’n gedeelte van ’n gedenkteken wat hy geskep het, in Amsterdam in Nederland voete gekry het.
14 maart 2023, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Hanri Wondergem
Hanri Wondergem is sinds 2020 redacteur van het dagblad Beeld en prijswinnend journalist. Haar hele carriere speelde zich af op een nieuwsbureau – eerst bij een buurtkrant, daarna bij een regionale krant en ten slotte bij een landelijke zondagskrant.
27 februari 2023, Evenement
Die eerste Alfred Schaffer-erelesing
Die SAVN, SASNEV, en die Taalunie nooi u hartlik uit na die eerste Alfred Schaffer-erelesing.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons