Actueel

Suidoosterfees presenteert Karoo Suites

26 april 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Atterburytrust / Foto uit: Karoo Suite 2: Ons Karoo, Deluxe uitgawe

Delen:

Op 30 april en 1 mei om 20:00 presenteert Suidoosterfees ‘Karoo Suites 1 en 2’, in samenwerking met Jakes Gerwel Foundation en KKNK. Een fantastische auteur en een muzieklegende delen het podium: Deon Meyer vertelt verhalen over de Karoo onder begeleiding van Coenie de Villiers.
Meyer en Villiers nemen het publiek mee op een ontdekkingsreis door het unieke landschap, de mensen, hun blijdschap en hun lijden. De prachtige fotografie, het audiovisuele materiaal en animatiekunst vormen samen de ultieme liefdesbrief aan de Karoo.

Klik hier voor meer informatie, en om uw tickets te kopen.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons