Actueel

Suidoosterfees presenteert Karoo Suites

26 april 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Atterburytrust / Foto uit: Karoo Suite 2: Ons Karoo, Deluxe uitgawe

Delen:

Op 30 april en 1 mei om 20:00 presenteert Suidoosterfees ‘Karoo Suites 1 en 2’, in samenwerking met Jakes Gerwel Foundation en KKNK. Een fantastische auteur en een muzieklegende delen het podium: Deon Meyer vertelt verhalen over de Karoo onder begeleiding van Coenie de Villiers.
Meyer en Villiers nemen het publiek mee op een ontdekkingsreis door het unieke landschap, de mensen, hun blijdschap en hun lijden. De prachtige fotografie, het audiovisuele materiaal en animatiekunst vormen samen de ultieme liefdesbrief aan de Karoo.

Klik hier voor meer informatie, en om uw tickets te kopen.

Meer nieuws

3 juni 2024, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Clyde Adams
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2024 verblijft Clyde Adams in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis! Op 6 juni geeft hij een lezing. About […]
6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons