Actueel

Suidoosterfees presenteert Karoo Suites

26 april 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Atterburytrust / Foto uit: Karoo Suite 2: Ons Karoo, Deluxe uitgawe

Delen:

Op 30 april en 1 mei om 20:00 presenteert Suidoosterfees ‘Karoo Suites 1 en 2’, in samenwerking met Jakes Gerwel Foundation en KKNK. Een fantastische auteur en een muzieklegende delen het podium: Deon Meyer vertelt verhalen over de Karoo onder begeleiding van Coenie de Villiers.
Meyer en Villiers nemen het publiek mee op een ontdekkingsreis door het unieke landschap, de mensen, hun blijdschap en hun lijden. De prachtige fotografie, het audiovisuele materiaal en animatiekunst vormen samen de ultieme liefdesbrief aan de Karoo.

Klik hier voor meer informatie, en om uw tickets te kopen.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons