Actueel

Art Of Everyday Things

11 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: NYAMBO MASA MARA. Beyond Borders. ‘Maso Yerekwa – The Seer’, 2021 (Photograph supplied)

Delen:

Jaffer Modern Art Gallery (Kaapstad) in samenwerking met Africa Contemporary Art presenteert ‘Art Of Everyday Things’. De tentoonstelling is van 17 mei t/m 21 juni 2021. De groeps-tentoonstelling onderzoekt alledaagse aspecten en objecten die inspireren tot creativiteit. De artiesten zijn Nyambo MasaMara, Laylaa Jacobs, Kevin Collins, Razia Myers, Hanna Noor Mohamed, Jeanius Exchange, Petrus Sekele, Petra Vonk, Ziyanda Majozi, and Coast and Koi.

Lees het volledige artikel hier.

NYAMBO MASA MARA. Beyond Borders. ‘Maso Yerekwa – The Seer’, 2021 (Photograph supplied)
NYAMBO MASA MARA. Beyond Borders. ‘Maso Yerekwa – The Seer’, 2021 (Photograph supplied)

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons