Actueel

Art Of Everyday Things

11 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: NYAMBO MASA MARA. Beyond Borders. ‘Maso Yerekwa – The Seer’, 2021 (Photograph supplied)

Delen:

Jaffer Modern Art Gallery (Kaapstad) in samenwerking met Africa Contemporary Art presenteert ‘Art Of Everyday Things’. De tentoonstelling is van 17 mei t/m 21 juni 2021. De groeps-tentoonstelling onderzoekt alledaagse aspecten en objecten die inspireren tot creativiteit. De artiesten zijn Nyambo MasaMara, Laylaa Jacobs, Kevin Collins, Razia Myers, Hanna Noor Mohamed, Jeanius Exchange, Petrus Sekele, Petra Vonk, Ziyanda Majozi, and Coast and Koi.

Lees het volledige artikel hier.

NYAMBO MASA MARA. Beyond Borders. ‘Maso Yerekwa – The Seer’, 2021 (Photograph supplied)
NYAMBO MASA MARA. Beyond Borders. ‘Maso Yerekwa – The Seer’, 2021 (Photograph supplied)

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons