Actueel

Jacana Africa Month Programma 17 t/m 26 mei

24 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Afgelopen maandag 17 mei ging het programma van The Jacana People’s Africa Month Festival of Writers van start. Het programma bestaat uit zeven online ‘Don’t Shut Up’ gesprekken, waar voor ieder wat wils in zit. De laatste twee evenementen, Out-Raging Africa (25 mei) en [BR]OTHER: No African is a Foreigner in Africa (26 mei) kunt u nog live meekijken om 18:00 (ZA-tijd)!

Klik hier voor een volledig en inhoudelijk overzicht van alle evenementen, en om u te registreren.

Heeft u één van de gesprekken gemist? Niet getreurd! U kant alle gesprekken terugzien. Het enige wat u hoeft te doen, is u registreren.

Speciale interesse in Zuid-Afrika? Dan raden wij de volgende ‘Don’t Shut Up’ gesprekken aan:

Sol Plaatje’s Mhudi: Celebrating a centenary of one of Africa’s earliest novels.

Rethinking Africa: Indigenous Women Reinterpret Southern Africa’s Pasts.

[BR]OTHER: No African is a Foreigner in Africa.

Meer nieuws

9 juli 2024, Uit het Huis
Berichten uit het Huis
Verkiezingen in Zuid-Afrika – deel II De verkiezingen van woensdag 29 mei jl. hebben, zoals voorspeld, inderdaad een aardverschuiving teweeggebracht. Met een uiterst mager opkomstpercentage van 58% zijn de politieke verhoudingen in Zuid-Afrika danig dooreen geschud. Het ANC behaalde net ietsje meer dan 40%, met de Democratic Alliance (DA) als tweede met bijna 22% van […]
9 juli 2024, Actueel, Symposium
Symposium ‘Horizons of Political/Poetical Contestation’
Suid-Afrikaanse interseksionele perspektiewe oor dissiplines en tale heenZuid-Afrikaanse intersectionele perspectieven over disciplines en talen heenSouth African Intersectional Perspectives Across Disciplines and Languages English below Het 8e Colloquium over Afrikaans en Zuid-Afrikaanse Studies heeft als thema Zuid-Afrikaanse intersectionele perspectieven over disciplines en talen heen. Het richt zich op Zuid-Afrikaanse intersectionele trends en de heterogene verschijningsvormen die […]
2 juli 2024, Actueel
PhD vacature KITLV/KNAW in Leiden
PhD candidate Culinary Change in Indonesian Diasporas at KITLV/KNAW in Leiden Location: LeidenMax hours per week: 38,00Max salary: 3.539Duration of agreement: 1 + 3 yearsApply until: 15 August 2024 The Royal Netherlands Institute for Southeast Asian and Caribbean Studies (KITLV) is searching for the research project TASTE for: Three PhD researchers (1.0 fte) The project Trajectories of Taste: An Analytical […]

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons