Actueel

Digitale boekpresentatie: De Lage Landen

25 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: De Buren

Delen:

Woensdag 26 mei om 19:30-21:00 vindt de digitale boekpresentatie plaats, gepresenteerd door De Buren in samenwerking met de uitgever van het boek, Ons Erfdeel. De paneldiscussie vindt plaats naar aanleiding van het verschijnen van het boek De Lage Landen. Een geschiedenis voor vandaag, door historici Henk te Velde, Judith Pollman en Marnix Beyen. De historici gidsen de lezer door zes eeuwen geschiedenis van Nederland en Vlaanderen.

Wilt u de digitale boekpresentatie bijwonen? Het evenement vindt plaats via Zoom, en u dient een plek te reserveren.

Klik hier voor meer informatie, en om te reserveren.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons