Actueel

Digitale boekpresentatie: De Lage Landen

25 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: De Buren

Delen:

Woensdag 26 mei om 19:30-21:00 vindt de digitale boekpresentatie plaats, gepresenteerd door De Buren in samenwerking met de uitgever van het boek, Ons Erfdeel. De paneldiscussie vindt plaats naar aanleiding van het verschijnen van het boek De Lage Landen. Een geschiedenis voor vandaag, door historici Henk te Velde, Judith Pollman en Marnix Beyen. De historici gidsen de lezer door zes eeuwen geschiedenis van Nederland en Vlaanderen.

Wilt u de digitale boekpresentatie bijwonen? Het evenement vindt plaats via Zoom, en u dient een plek te reserveren.

Klik hier voor meer informatie, en om te reserveren.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons