Actueel

Oproep: Afro-Bieb zoekt meer Afrikaanse boeken!

26 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Afrobieb

Delen:

OBA Afro-Bieb opent binnenkort de derde locatie in Amsterdam Zuidoost, en heeft meer boeken nodig. Bent u of kent u iemand met boeken die niet mogen missen in de nieuwe collectie? Van woensdag 2 juni tot en met zaterdag 5 juni zal de Afro-Bieb de donaties tijdens openingstijden in ontvangst nemen in de entreehal van OBA Bijlmerplein.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe bibliotheek, en de richtlijnen voor uw donaties.

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met de Afro-bieb organisatie? Mail dan naar Kibret Mekonnen via aimiromedia@gmail.com of bel naar 06-41221184.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons