Actueel

Oproep: Afro-Bieb zoekt meer Afrikaanse boeken!

26 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Afrobieb

Delen:

OBA Afro-Bieb opent binnenkort de derde locatie in Amsterdam Zuidoost, en heeft meer boeken nodig. Bent u of kent u iemand met boeken die niet mogen missen in de nieuwe collectie? Van woensdag 2 juni tot en met zaterdag 5 juni zal de Afro-Bieb de donaties tijdens openingstijden in ontvangst nemen in de entreehal van OBA Bijlmerplein.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe bibliotheek, en de richtlijnen voor uw donaties.

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met de Afro-bieb organisatie? Mail dan naar Kibret Mekonnen via aimiromedia@gmail.com of bel naar 06-41221184.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons