Actueel

Pakhuis de Zwijger en ZAM presenteren: The Kleptocracy Project

7 juni 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Op 24 juni om 20:30 presenteert Pakhuis de Zwijger in samenwerking met ZAM het online evenement ‘The Kleptocracy Project’. In veel Afrikaanse landen wordt de onderzoeksjournalistiek steeds groter. Deze nieuwe generatie van journalisten brengen allerlei schandalen naar boven, die verschillende Afrikaanse protestbewegingen in gang heeft gezet. The Kleptocracy Project, een samenwerking tussen tientallen journalisten uit verschillende landen in Afrika en ZAM, brengt de corruptie die in werking is aan het licht.

Voor meer informatie, en om te reserveren klik hier.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons