Evenement

Poetry International Festival: Ronelda Kamfer en Alfred Schaffer

7 juni 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Op 12 juni gaan Ronelda Kamfer en Alfred Schaffer in gesprek met elkaar tijden het Poetry International Festival, dat van 11 t/m 13 juni 2021 in Rotterdam plaatsvindt. Onlangs verscheen de door Alfred Schaffer in het Nederlands vertaalde bundel Chinatown. Na de voordracht van Kamfer gaan dichter en vertaler Alfred Schaffer, in gesprek over Kamfer’s werk, de poëzie en de positie en rol van de dichter in Zuid-Afrika.

Dit programma is te zien zowel online als bij te wonen in LantarenVenster.

Klik hier voor meer informatie en om tickets te bestellen.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons