Evenement

Spelletjesavond in het Zuid-Afrikahuis!

22 juni 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Op maandag 5 juli van 18.30 tot 20.30 uur organiseert het Huis een pop-up spelletjesavond om te vieren dat wij sinds kort beschikken over diverse Zuid-Afrikaanse spellen in onze collectie. Om deze reden, en omdat wij jullie veel te lang gemist hebben, organiseren wij deze spelletjesavond nog vlak voor de Zomersluiting.

Spelenderwijs je kennis over Zuid-Afrika of je Afrikaanse vocabulaire trainen? Doe dan gezellig mee!

Let wel op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Mail je aanmelding en spellen van voorkeur naar info@zuidafrikahuis.nl

De geplande spellen voor de avond zijn: Tel jou woorde, Tyd Toer, Die volgende stop, en Die Groot Trek.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons