Actueel

Mother, I Am Suffocating: This Is My Last Film About You

5 juli 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Eye Filmmuseum

Delen:

Op woensdag 7 juli om 12:15 uur en woensdag 14 juli om 19:15 uur draait de film ‘Mother, I Am Suffocating: This Is My Last Film About You’ in het Eye Filmmuseum, tijdens Vive le cinéma! In ‘Mother, I am Suffocating’ wordt op een pijnlijke manier een licht geworpen op een Afrikaans migratieverhaal: van een persoonlijk afscheid van een moeder tot een politiek bewuste afvalligheid van het moederland.

Klik hier voor meer informatie en om kaartjes te kopen.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons