Actueel

The Kleptocracy Project

5 juli 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: ZAM Magazine

Delen:

Op 24 juni 2021 vond het eerste evenement van de ‘The Kleptocracy Project’ plaats, gepresenteerd door ZAM Magazine in samenwerking met Pakhuis de Zwijger. Tijdens dit evenement verkende documentairemaker en host Ikenna Azuike de diefstal en machtsmisbruik door Afrikaanse elites en hun internationale handlangers en de protestbewegingen die vechten voor verandering.

Heeft u het evenement gemist? Geen zorgen! U kunt het via het YouTubekanaal van ZAM terugkijken.

Klik hier voor meer informatie over ‘The Kleptocracy Project’.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons