Actueel

De ASCL Africa Thesis Award 2021

11 augustus 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: ASCL

Delen:

Heb jij jouw masterscriptie geschreven over Afrika? Met de Africa Thesis Award 2021 biedt de African Studies Centre Leiden jou de kans om € 500,- te winnen. Daarnaast wordt jouw scriptie gepubliceerd in de ASCL’s African Studies Collection. Studenten die hun master scriptie hebben afgerond aan een universiteit in Afrika of Nederland tussen 1 juni 2020 en 31 augustus 2021 kunnen zich opgeven voor de Africa Thesis Award.

De deadline is 31 augustus.

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons