Actueel

De ASCL Africa Thesis Award 2021

11 augustus 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: ASCL

Delen:

Heb jij jouw masterscriptie geschreven over Afrika? Met de Africa Thesis Award 2021 biedt de African Studies Centre Leiden jou de kans om € 500,- te winnen. Daarnaast wordt jouw scriptie gepubliceerd in de ASCL’s African Studies Collection. Studenten die hun master scriptie hebben afgerond aan een universiteit in Afrika of Nederland tussen 1 juni 2020 en 31 augustus 2021 kunnen zich opgeven voor de Africa Thesis Award.

De deadline is 31 augustus.

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons