Actueel

De 19e Nelson Mandela Annual Lecture in het Huis

24 augustus 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Op woensdag 25 augustus van 15:00 – 17:00 uur presenteert de Nelson Mandela Foundation in samenwerking met de South African Embassy en het Zuid-Afrikahuis de negentiende Nelson Mandela Annual Lecture. De gastspreker van dit jaar is niemand minder dan voormalig International Criminal Court (ICC) Prosecutor Fatou Bensouda. Wat deze editie extra bijzonder maakt is dat de lezing in het Huis zal plaatsvinden! De lezing wordt voor een besloten kring gehouden, maar is via een livestream bij te wonen.

Heeft u interesse om de lezing virtueel bij te wonen? Klik hier om te registreren voor het evenement. U dient op “respond” te klikken om uw registratie te voltooien.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons