Actueel

In de bioscoop: ‘This Is Not a Burial, It’s a Resurrection’

24 augustus 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Filmposter Cineville

Delen:

De film ‘This Is Not a Burial, It’s a Resurrection’ onder regie van Lemohang Jeremiah Mosese is te zien in verschillende Cineville bioscopen verspreid over het hele land. De film gaat over een kleine dorpsgemeenschap in Lesotho, die onder leiding van een 80-jarige weduwe in verzet komt tegen een gedwongen huisuitzetting.

Klik hier voor meer informatie en om actuele tijden en plekken te bekijken.

Meer nieuws

6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]
9 april 2024, Actueel
In Memoriam Bart de Graaff
Onverwacht is in Pretoria de historicus dr. B.J.H. (Bart) de Graaff (64) overleden. Prof. dr. G.J. Schutte schreef een In Memoriam, ter nagedachtenis.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons