Actueel

Voertaal interview met Ena Jansen

24 augustus 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Elisabeth Eybers

Delen:

In een interview op Voertaal gaat Melt Myburgh in gesprek met Ena Jansen over haar boek Immigrant: ’n Keuse uit die gedigte van Elisabeth Eybers, een bloemlezing van Eybers poëzie. Op 26 augustus zal Jansen in het Huis te gast te zijn voor de zesde editie van ‘Boeken uit het Huis’ over Immigrant. Interesse? Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Klik hier om het hele interview te lezen.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons