Spectrum

Berichten uit het Huis

Inloggen

Log in om verder te lezen. U kunt inloggen met het e-mailadres waarmee u Spectrum ontvangt.

Meer Spectrum

7 december 2023, Spectrum
The Multi-Party Charter aiming to unseat the ANC in South Africa: Is no news, good news?
It’s been almost four months since the Multi-Party Charter (MPC) was finalised at a convention outside of Johannesburg, South Africa, and the seven political parties who aim to form a coalition government after 30 years of ANC rule have been oddly, but maybe thankfully, quiet ever since.
7 december 2023, Spectrum
Festival voor het Afrikaans 2023 was een daad van liefde
De voorbereidingen voor de vijfde editie van het Festival voor het Afrikaans begonnen bijna twee jaar geleden. Het was vanaf het begin duidelijk dat het moeilijk zou worden voldoende fondsen bij elkaar te krijgen. Een andere vroege tegenslag was dat de bekende theaters, toen ze na de lockdown vanwege de coronapandemie eindelijk weer open mochten, voorrang gaven aan hun eigen programmering. Een festival ‘van buiten’ dat het theater wilde huren had geen prioriteit.
7 december 2023, Spectrum
Nieuwe medewerker in het Huis!
Mijn naam is Wessel van Arnhem, de nieuwe medewerker van de bibliotheek, het archief en de evenementen van het Zuid-Afrikahuis. Werkzaam zijn bij het Huis was al lange tijd een droom van mij, waardoor ik met veel plezier en enthousiasme hier aan het begin van december aan de slag ben gegaan.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons