Cultuur

De schrijversresidentie van Jake Gerwel Foundation en PEN Afrikaans wordt uitgebreid

14 februari 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Facebook van Jakes Gerwel Foundation

Delen:

De Jake Gerwel Foundation en PEN Afrikaans kondigen met trots aan dat hun gewilde schrijversresidentie open is voor aanmeldingen van leden van PEN Zuid-Afrika en PEN Nederland. De afgelopen drie jaar was deze alleen voor leden van PEN Afrikaans. Het doel van dit project is om schrijvers een kans te geven om hun dagelijkse verantwoordelijkheden te ontsnappen, en voltijd te werken aan hun manuscripten.

Bent u geïnteresseerd? Zorg ervoor dat u uw aanmelding voor 18 maart 2022 verstuurt. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons