Cultuur

Oproep aanmeldingen voor Vrystaat Kunstefees!

23 februari 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Afbeelding / Vrystaat Kunstefees Website

Delen:

Vrystaat Kunstefees heeft meerdere aanmeldingen open staan voor projecten, namelijk Pen to Paper en New Dance Umbrella.

Ben jij een toneelschrijver die een stuk heeft geschreven in een Zuid-Afrikaanse taal? Dan is dit jouw kans op jouw stuk in te sturen! De deadline is 28 februari 2022. Bekijk hier de voorwaarden voor de aanmelding.

De New Dance Umbrella is een platform voor nieuwe hedendaagse dans voor het Kunstefees Vrystaat Festival 2022. Zowel lokale als internationale artiesten zijn welkom! De deadline voor aanmelding is 10 maart 2022. Klik hier om je aan te melden.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende aanmeldingen.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons