Cultuur

PEN Afrikaans: Korte verhalen competitie 2022

23 februari 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Afbeelding / PEN Afrikaans Website

Delen:

Auteurs worden hierbij van harte uitgenodigd om korte verhalen in te zenden voor de ‘kortverhaal-kompetisie’ 2022 van PEN Afrikaans, die wordt gepresenteerd met de steun van PEN International. Het brede thema van de wedstrijd is ‘toegang’, waarbij schrijvers worden uitgenodigd dit thema vanuit alle hoek te benaderen in hun korte verhaal.

De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2022 om 12.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons