Jongerenproject

Ga mee op de studiereis van het Zuid-Afrikahuis!

3 maart 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Jongerenproject

Delen:

Ontdek Zuid-Afrika!

Ga mee op de studiereis van het Zuid-Afrikahuis! In een rondreis van ongeveer een maand leer je Zuid-Afrika beter kennen en bezoek je universiteiten, historische locaties en culturele hotspots. Tijdens de reis verblijf je bij gastouders en kom je in contact met lokale organisaties waardoor je een waardevol netwerk krijgt en het land van binnenuit leert kennen. Ook leer je tijdens de reis een goed woordje Afrikaans spreken!

  • De studiereis vindt plaats in de zomer (juli-augustus) en duurt ongeveer een maand.
  • De reis is bedoeld voor studenten van Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen.
  • Kennis van zuidelijk Afrika is niet vereist – enthousiasme wel!
  • De reis kost maximaal €1500,-. Dat is inclusief vluchten, het binnenlands vervoer, alle overnachtingen en zo goed als alle maaltijden en activiteiten.

Kijk voor meer informatie op www.zuidafrikahuis.nl/jongerenproject en kom langs bij één van onze digitale presentaties op zondag 13 maart of dinsdag 15 maart! Voor vragen kan je mailen naar jongerenproject@zuidafrikahuis.nl.

Geïnteresseerd? We zien je graag op één van onze digitale presentaties over de studiereis: 13 maart (15:00-16:00) of 15 maart (20:00-21:00).

Meld je aan voor de infosessie!

“Deze studiereis heeft mij niet alleen meer kennis over Zuid-Afrika opgeleverd, maar vooral mooie herinneringen, waaronder onvergetelijke avonden en vele vriendschappen!” – Manon, deelnemer 2018

“Met geen enkele andere reis kom je zoveel te weten over de cultuur, natuur, geschiedenis en denkwijzen van mensen en hun land.” – Nina, deelnemer 2012

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons