Jongerenproject

Ga mee op de studiereis van het Zuid-Afrikahuis!

3 maart 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Jongerenproject

Delen:

Ontdek Zuid-Afrika!

Ga mee op de studiereis van het Zuid-Afrikahuis! In een rondreis van ongeveer een maand leer je Zuid-Afrika beter kennen en bezoek je universiteiten, historische locaties en culturele hotspots. Tijdens de reis verblijf je bij gastouders en kom je in contact met lokale organisaties waardoor je een waardevol netwerk krijgt en het land van binnenuit leert kennen. Ook leer je tijdens de reis een goed woordje Afrikaans spreken!

  • De studiereis vindt plaats in de zomer (juli-augustus) en duurt ongeveer een maand.
  • De reis is bedoeld voor studenten van Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen.
  • Kennis van zuidelijk Afrika is niet vereist – enthousiasme wel!
  • De reis kost maximaal €1500,-. Dat is inclusief vluchten, het binnenlands vervoer, alle overnachtingen en zo goed als alle maaltijden en activiteiten.

Kijk voor meer informatie op www.zuidafrikahuis.nl/jongerenproject en kom langs bij één van onze digitale presentaties op zondag 13 maart of dinsdag 15 maart! Voor vragen kan je mailen naar jongerenproject@zuidafrikahuis.nl.

Geïnteresseerd? We zien je graag op één van onze digitale presentaties over de studiereis: 13 maart (15:00-16:00) of 15 maart (20:00-21:00).

Meld je aan voor de infosessie!

“Deze studiereis heeft mij niet alleen meer kennis over Zuid-Afrika opgeleverd, maar vooral mooie herinneringen, waaronder onvergetelijke avonden en vele vriendschappen!” – Manon, deelnemer 2018

“Met geen enkele andere reis kom je zoveel te weten over de cultuur, natuur, geschiedenis en denkwijzen van mensen en hun land.” – Nina, deelnemer 2012

Meer nieuws

6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]
9 april 2024, Actueel
In Memoriam Bart de Graaff
Onverwacht is in Pretoria de historicus dr. B.J.H. (Bart) de Graaff (64) overleden. Prof. dr. G.J. Schutte schreef een In Memoriam, ter nagedachtenis.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons