Actueel

Het Zuid-Afrikahuis bezorgd over gevolgen Russische inval Oekraïne

7 maart 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

In navolging van het communiqué van de Koninklijke Bibliotheek is het Zuid-Afrikahuis bezorgd over de Russische inval in Oekraïne en hoe de situatie zich ontwikkelt. We leven mee met iedereen die de gevolgen ervaart van deze oorlog. Daarnaast maken we ons grote zorgen over de gevolgen van de oorlog voor de bibliotheken en het erfgoed van Oekraïne en spreken we onze steun uit voor onze collega’s daar.

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons