Cultuur

Galerie Ron Mandos: uNyezi deur WonderBuhle

6 april 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Galerie Ron Mandos

Delen:

Van 26 maart tot 1 mei 2022 exposeert WonderBuhle, de Zuid-Afrikaanse kunstenaar van KwaNgcolosi in KwaZulu Natal, zijn tentoonstelling uNyezi bij Galerie Ron aan de Prinsengracht in Amsterdam. uNyezi is de naam van de dochter van de kunstenaar en betekent “de maan” of “die tussen de sterren”. De tentoonstelling is een weerspiegeling van de oorsprong van WonderBuhle en zijn spirituele begrip van de wereld.

Klik hier voor meer informatie.

Galerie Ron Mandos
Galerie Ron Mandos

Galerie Ron Mandos
Galerie Ron Mandos
Galerie Ron Mandos

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons