Cultuur

Theatervoorstelling ‘Swart Wyn’ in Noordwijk

17 augustus 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Swart Wyn

Delen:

Van 25 augustus t/m 3 september 2022 speelt de Muziek- en Theaterproductie ‘Swart Wyn’ in het Streekmuseum Veldzicht, te Noordwijk.

‘Swart Wyn’ is een Zuid-Afrikaans verhaal over oorsprong en geluk! De voorstelling is grotendeels gebaseerd op het boek over het leven van Vivian Kleijnhans ‘As water wyn word’. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

Klik hier om uw tickets te kopen!

Meer nieuws

6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]
9 april 2024, Actueel
In Memoriam Bart de Graaff
Onverwacht is in Pretoria de historicus dr. B.J.H. (Bart) de Graaff (64) overleden. Prof. dr. G.J. Schutte schreef een In Memoriam, ter nagedachtenis.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons