Evenement

Adriaan van Dis bij ‘De Niet ZO Late Night Show’

14 september 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Banner De Niet ZO Late Night Show

Delen:

Op zondag 30 oktober om 16.00 uur is Adriaan van Dis te gast bij De Niet ZO Late Night Show van het volksoperahuis.

De Niet ZO Late Night Show is een muzikale theatershow over biculturele zaken in het gezellige café van MidWest, te Amsterdam. Maandelijks hebben zij een bijzondere gast waarmee ze het gesprek aangaan over leven tussen twee werelden. Bij deze show ontvangen zij Adriaan van Dis, schrijver, journalist en presentator, om te spreken over Nederland, Indonesië, maar vooral ook: Zuid-Afrika! 

Klik hier voor meer informatie en om uw tickets te bestellen.

Meer nieuws

6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]
9 april 2024, Actueel
In Memoriam Bart de Graaff
Onverwacht is in Pretoria de historicus dr. B.J.H. (Bart) de Graaff (64) overleden. Prof. dr. G.J. Schutte schreef een In Memoriam, ter nagedachtenis.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons