Evenement

Adriaan van Dis bij ‘De Niet ZO Late Night Show’

14 september 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Banner De Niet ZO Late Night Show

Delen:

Op zondag 30 oktober om 16.00 uur is Adriaan van Dis te gast bij De Niet ZO Late Night Show van het volksoperahuis.

De Niet ZO Late Night Show is een muzikale theatershow over biculturele zaken in het gezellige café van MidWest, te Amsterdam. Maandelijks hebben zij een bijzondere gast waarmee ze het gesprek aangaan over leven tussen twee werelden. Bij deze show ontvangen zij Adriaan van Dis, schrijver, journalist en presentator, om te spreken over Nederland, Indonesië, maar vooral ook: Zuid-Afrika! 

Klik hier voor meer informatie en om uw tickets te bestellen.

Meer nieuws

15 maart 2023, Actueel
Bronsgesig kry voete
Die gedagte dat ’n waardevolle kunswerk, ’n kunswerk wat die wêreldleier en ikoon Nelson Mandela se lewe vier, as skrootmetaal verkoop word, is amper ondenkbaar – maar nogtans ’n nare moontlikheid. Terwyl dit gons in Europese kunskringe kom die Suid-Afrikaanse kunstenaar Mohau Modisakeng nog tot verhaal nadat ’n gedeelte van ’n gedenkteken wat hy geskep het, in Amsterdam in Nederland voete gekry het.
14 maart 2023, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Hanri Wondergem
Hanri Wondergem is sinds 2020 redacteur van het dagblad Beeld en prijswinnend journalist. Haar hele carriere speelde zich af op een nieuwsbureau – eerst bij een buurtkrant, daarna bij een regionale krant en ten slotte bij een landelijke zondagskrant.
27 februari 2023, Evenement
Die eerste Alfred Schaffer-erelesing
Die SAVN, SASNEV, en die Taalunie nooi u hartlik uit na die eerste Alfred Schaffer-erelesing.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons