Evenement

Adriaan van Dis bij ‘De Niet ZO Late Night Show’

14 september 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Banner De Niet ZO Late Night Show

Delen:

Op zondag 30 oktober om 16.00 uur is Adriaan van Dis te gast bij De Niet ZO Late Night Show van het volksoperahuis.

De Niet ZO Late Night Show is een muzikale theatershow over biculturele zaken in het gezellige café van MidWest, te Amsterdam. Maandelijks hebben zij een bijzondere gast waarmee ze het gesprek aangaan over leven tussen twee werelden. Bij deze show ontvangen zij Adriaan van Dis, schrijver, journalist en presentator, om te spreken over Nederland, Indonesië, maar vooral ook: Zuid-Afrika! 

Klik hier voor meer informatie en om uw tickets te bestellen.

Meer nieuws

19 september 2023, Actueel
Reflection(s): reflecting critically on the ZAH past, present and future
Inspired by the enriching conversations generated during our Open the Archives! conference, The Zuid-Afrikahuis (ZAH) is glad to announce the launch of the ‘Reflection(s): reflecting critically on the ZAH past, present and future’ event series.
18 september 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Carl Thomas
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In september en oktober 2023 verblijft Carl Thomas in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
11 september 2023, Cultuur
Africa Supernova
Kunsthal KAdE toont van 24 september 2023 t/m 7 januari 2024 de collectie Afrikaanse kunst van Carla en Pieter Schulting. In de afgelopen vijf jaar hebben zij een omvangrijke verzameling aangelegd van 170 kunstwerken van 154 kunstenaars uit 33 Afrikaanse landen en de Afrikaanse diaspora.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons