Evenement

Adriaan van Dis bij ‘De Niet ZO Late Night Show’

14 september 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Banner De Niet ZO Late Night Show

Delen:

Op zondag 30 oktober om 16.00 uur is Adriaan van Dis te gast bij De Niet ZO Late Night Show van het volksoperahuis.

De Niet ZO Late Night Show is een muzikale theatershow over biculturele zaken in het gezellige café van MidWest, te Amsterdam. Maandelijks hebben zij een bijzondere gast waarmee ze het gesprek aangaan over leven tussen twee werelden. Bij deze show ontvangen zij Adriaan van Dis, schrijver, journalist en presentator, om te spreken over Nederland, Indonesië, maar vooral ook: Zuid-Afrika! 

Klik hier voor meer informatie en om uw tickets te bestellen.

Meer nieuws

26 september 2022, Actueel
In de kunst van Moshekwa Langa vind je ‘elementen van een plaats delict’
Het werk van de in Zuid-Afrika geboren Moshekwa Langa gaat vaak over grenzen. Een tragisch gegeven voor wie bedenkt dat zijn geboorteplaats Bakenberg nooit op de officiële landkaarten stond ten tijde van de apartheid.
14 september 2022, Evenement
Adriaan van Dis bij ‘De Niet ZO Late Night Show’
Op zondag 30 oktober om 16.00 uur is Adriaan van Dis te gast bij De Niet ZO Late Night Show van het volksoperahuis.
12 september 2022, Evenement
Yves T’Sjoen en Antjie Krog over ‘netwerken en uitwisseling met de Lage Landen’
U bent van harte uitgenodigd voor de vreugdevolle bijeenkomst van zaterdag 17 september 2022. SASNEV, het Zuid-Afrikaanse centrum voor Nederland en Vlaanderen, organiseert een bijzonder evenement: een openbaar gesprek tussen Yves T’Sjoen en Antjie Krog over ‘netwerken en uitwisseling met de Lage Landen’.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons