Actueel

Oproep presentator podcast Zuid-Afrika

17 november 2022
Auteur: Persbericht
Foto:

Delen:

Voor een geschiedenispodcast die momenteel in voorbereiding is, zijn wij op zoek naar een presentator. Gezien de aard van het onderwerp hechten we er belang aan een Zuid-Afrikaanse presentator van kleur aan de podcast te verbinden. Ook moet hij/zij zich goed kunnen uitdrukken in het Nederlands. Presentatoren met dit profiel liggen niet voor het oprapen, daarom willen wij met een brede blik deze zoektocht aangaan, en kijken we dus verder dan ervaren journalisten of presentatoren. We denken ook eventueel aan schrijvers, theatermakers, kunstenaars of (jonge) mensen uit de media of creatieve industrie die geëngageerd zijn en verbaal sterk.

Interesse? Stuur een e-mail naar robert@nextepisode.audio t.a.v. Robert Doggers.

Meer nieuws

22 november 2022, Actueel
NEW THAMI MNYELE FOUNDATION RESIDENT
The Thami Mnyele Foundation welcomes the new Thami Mnyele Foundation Residency Award winner Haroon Gunn-Salie in Amsterdam! Gunn-Salie will participate in the IDFA Forum and DOC Lab 2022 with work ‘Zonnebloem renamed District Six’.
21 november 2022, Actueel
GESPREKSPUNT 
Die Akademie se nuwe aanlyn blog, ‘Gesprekspunt’, is pas op ons webblad geloods, waar Akademielede en ander kundiges uitgenooi word om te besin oor aktuele aangeleenthede. 
17 november 2022, Actueel
Vacature: wisseldocentschap Zuid-Afrika
Voor het wisseldocentschap Nederlandse taalbeheersing in Zuid-Afrika zoekt het IVN een junior docent die ervaring heeft in het geven van Nederlands als Vreemde Taal. Het gaat om een verblijf van zes tot acht weken in Zuid-Afrika tijdens het eerste semester van 2023.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons