Actueel

Oproep presentator podcast Zuid-Afrika

17 november 2022
Auteur: Persbericht
Foto:

Delen:

Voor een geschiedenispodcast die momenteel in voorbereiding is, zijn wij op zoek naar een presentator. Gezien de aard van het onderwerp hechten we er belang aan een Zuid-Afrikaanse presentator van kleur aan de podcast te verbinden. Ook moet hij/zij zich goed kunnen uitdrukken in het Nederlands. Presentatoren met dit profiel liggen niet voor het oprapen, daarom willen wij met een brede blik deze zoektocht aangaan, en kijken we dus verder dan ervaren journalisten of presentatoren. We denken ook eventueel aan schrijvers, theatermakers, kunstenaars of (jonge) mensen uit de media of creatieve industrie die geëngageerd zijn en verbaal sterk.

Interesse? Stuur een e-mail naar robert@nextepisode.audio t.a.v. Robert Doggers.

Meer nieuws

28 november 2023, Actueel
10e Rudy Kousbroeklezing door Adriaan van Dis
Mede aan de hand van een groot aantal recent verschenen boeken en de klassieker Het Oostindisch kampsyndroom van Rudy Kousbroek, met telkens nieuwe inzichten, meningen en met nieuwe feiten reflecteert Adriaan van Dis in zijn ‘Rudy Kousbroeklezing’ op de veelvoudige doorwerking van het kolonialisme in onze tijd. Welke betekenis heeft dit historische, maar geenszins voorbije verschijnsel voor ons wereldbeeld? Voor Adriaan van Dis, geboren als zoon van ouders met een Indische (oorlogs)geschiedenis, vormt het postkoloniale bewustzijn een rode draad in zijn leven en literaire werk.
28 november 2023, Cultuur
Kortpad-Praatjies I
UJ Press nooi u vriendelik uit na die bekendstelling van Kortpad-Praatjies I: Afrikaans vir beginners / Shortcut Chats I: An interactive workbook deur Rina Loader en Charlene Human.
28 november 2023, Jongerenproject
Jongerenproject 2024
Het Jongerenproject komt er weer aan! In juli/augustus 2024 vertrekt er weer een enthousiaste groep studenten voor een studiereis door Zuid-Afrika en Namibië. Hier leren ze Afrikaans, bezoeken ze verschillende universiteiten en culturele hotspots, en leren ze over de geschiedenis van beide landen!

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons