Actueel

Oproep presentator podcast Zuid-Afrika

17 november 2022
Auteur: Persbericht
Foto:

Delen:

Voor een geschiedenispodcast die momenteel in voorbereiding is, zijn wij op zoek naar een presentator. Gezien de aard van het onderwerp hechten we er belang aan een Zuid-Afrikaanse presentator van kleur aan de podcast te verbinden. Ook moet hij/zij zich goed kunnen uitdrukken in het Nederlands. Presentatoren met dit profiel liggen niet voor het oprapen, daarom willen wij met een brede blik deze zoektocht aangaan, en kijken we dus verder dan ervaren journalisten of presentatoren. We denken ook eventueel aan schrijvers, theatermakers, kunstenaars of (jonge) mensen uit de media of creatieve industrie die geëngageerd zijn en verbaal sterk.

Interesse? Stuur een e-mail naar robert@nextepisode.audio t.a.v. Robert Doggers.

Meer nieuws

15 maart 2023, Actueel
Bronsgesig kry voete
Die gedagte dat ’n waardevolle kunswerk, ’n kunswerk wat die wêreldleier en ikoon Nelson Mandela se lewe vier, as skrootmetaal verkoop word, is amper ondenkbaar – maar nogtans ’n nare moontlikheid. Terwyl dit gons in Europese kunskringe kom die Suid-Afrikaanse kunstenaar Mohau Modisakeng nog tot verhaal nadat ’n gedeelte van ’n gedenkteken wat hy geskep het, in Amsterdam in Nederland voete gekry het.
14 maart 2023, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Hanri Wondergem
Hanri Wondergem is sinds 2020 redacteur van het dagblad Beeld en prijswinnend journalist. Haar hele carriere speelde zich af op een nieuwsbureau – eerst bij een buurtkrant, daarna bij een regionale krant en ten slotte bij een landelijke zondagskrant.
27 februari 2023, Evenement
Die eerste Alfred Schaffer-erelesing
Die SAVN, SASNEV, en die Taalunie nooi u hartlik uit na die eerste Alfred Schaffer-erelesing.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons