Actueel

Beurs vir ’n MA in Afrikaanse letterkunde aan die Universiteit van Kaapstad

25 januari 2023
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Doen jou MA in Afrikaanse letterkunde in 2023 by die afdeling vir Afrikaans en Nederlands aan
die Universiteit van Kaapstad! Daar is een beurs beskikbaar van R155 000 per jaar vir twee jaar (met addisionele fondse beskikbaar vir kongresbywoning en teksredigering). Slegs voltydse studente kom in aanmerking. Die beurs sal toegeken word op grond van die volgende kriteria: akademiese verdienstelikheid, finansiële nood en gepastheid van die navorsingsonderwerp. Navrae kan gerig word aan bibi.burger@uct.ac.za.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons