Actueel

Kinderfonds MAMAS

25 januari 2023
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Nance Coolen reist naar Zuid-Afrika om daar samen met Stef Bos een foto-expositie te maken voor Kinderfonds MAMAS. Ze krijgen de opdracht om MAMA Power in beeld vast te leggen. Een mooie, maar ook confronterende opdracht. Kinderfonds MAMAS zet zich in voor de armste kinderen in Zuid-Afrika. Stef heeft een bijzondere band met het doel doordat hij zelf heeft gezien hoe mooi en belangrijk het werk van MAMAS is.

Bekijk de hele aflevering via de volgende link: https://www.kijk.nl/programmas/in-the-picture/oCiBDWfbuNK

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons