Actueel

Kinderfonds MAMAS

25 januari 2023
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:

Nance Coolen reist naar Zuid-Afrika om daar samen met Stef Bos een foto-expositie te maken voor Kinderfonds MAMAS. Ze krijgen de opdracht om MAMA Power in beeld vast te leggen. Een mooie, maar ook confronterende opdracht. Kinderfonds MAMAS zet zich in voor de armste kinderen in Zuid-Afrika. Stef heeft een bijzondere band met het doel doordat hij zelf heeft gezien hoe mooi en belangrijk het werk van MAMAS is.

Bekijk de hele aflevering via de volgende link: https://www.kijk.nl/programmas/in-the-picture/oCiBDWfbuNK

Meer nieuws

6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]
9 april 2024, Actueel
In Memoriam Bart de Graaff
Onverwacht is in Pretoria de historicus dr. B.J.H. (Bart) de Graaff (64) overleden. Prof. dr. G.J. Schutte schreef een In Memoriam, ter nagedachtenis.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons