ActueelSpectrum

Berichten uit het Huis

Inloggen

Log in om verder te lezen. U kunt inloggen met het e-mailadres waarmee u Spectrum ontvangt.

Meer Spectrum

7 maart 2024, Actueel, Spectrum
Berichten uit het Huis
Beste Vrienden, voor u ligt weer een nieuwe aflevering van Spectrum. Wij hopen dat u er weer veel leesplezier aan heeft. Wat is er zoal gebeurd de afgelopen maand? De belangrijkste gebeurtenis was wel het vertrek van onze onvolprezen collega Jamy van Baarsel die de afgelopen vijf jaar de communicatie en evenementen van het Zuid-Afrikahuis, […]
7 maart 2024, Spectrum
Hoog bezoek uit Zuid-Afrika: Ingrid Jonker
Sinds de dood van de Zuid-Afrikaanse dichter Ingrid Jonker in 1965, is ons beeld van haar sterk gedramatiseerd. Minnaars, familieleden en academici vochten over wie Jonker nu echt was. Toch is er in de loop der jaren een eenzijdig beeld van haar leven en werk ontstaan. Het archief van Ingrid Jonker, dat zich momenteel in […]
7 maart 2024, Spectrum
Recensie: Gebeente van Etienne van Heerden
Met zijn nieuwe roman, Gebeente (2023), keert Etienne van Heerden terug naar de Karoo, het landschap waar ook zijn succesvolle debuutroman Toorberg (1986) zich afspeelde. Hij keert ook terug naar de toppen van zijn vertelkunst.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons