Actueel

Boekbespreking Hier’s my hart, Pa!

17 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto:

Delen:


Die Afrikaanse Taalmuseum en -monument en Naledi Uitgewers zijn trots op het eerste boek van de Paarlse schrijvers Petro Gordon, Hier’s my hart, Pa!, en organiseren een boekbespreking op zondagmiddag 23 mei van 15:00-17:00.

Willem Fransman jr. gaat in gesprek met Gordon, over het boek waarin honderd mensen tussen de 12 en 73 jaar openhartige brieven schrijven aan hun vaders.Wegens coronamaatregelen kunnen er slechts vijftig mensen aanwezig zijn.

U dient zich voor 18 mei aan te melden om het evenement bij te wonen. Verdere instructies staan aangeven op de website van die Afrikaanse Taalmuseum en -monument.

Leest het volledige artikel hier.

Meer nieuws

6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]
9 april 2024, Actueel
In Memoriam Bart de Graaff
Onverwacht is in Pretoria de historicus dr. B.J.H. (Bart) de Graaff (64) overleden. Prof. dr. G.J. Schutte schreef een In Memoriam, ter nagedachtenis.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons