Actueel

De finalisten voor de Sanlam Prizes for Youth Literature 2021 zijn bekend!

17 mei 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Sanlam

Delen:

Onlangs kondigden Sanlam en Tafelberg Publisers de 2021 finalisten voor de Sanlam Prizes for Youth Literature aan. In totaal zijn er 95 manuscripten aangeleverd voor de competitie. De prijzen worden uitgereikt in drie categorieën: Engels, Afrikaans, en Afrikaanse talen. De winnaars zullen oktober 2021 bekend worden gemaakt.

Lees het volledige artikel hier.

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons