Cursussen

Start Afrikaans Conversatie Cursus vanaf donderdag 2 september

16 augustus 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Pexels

Delen:

Beste conversatie-liefhebbers, wil jij graag jouw Afrikaans spreken verbeteren? Volgende maand organiseert het Huis weer een nieuwe reeks Afrikaans conversatie! Meld je nu aan via het aanmeldformulier!

Hieronder vinden jullie alle informatie:
Docente: Elize Zorgman
Locatie: Zuid-Afrikahuis, Theaterzaal
Aanvang: 18:30 – 20:30 uur (inloop vanaf 18:15)

• 2 september
• 7 oktober
• 4 november
• 2 december

LET OP: de aanvangstijden zijn iets vervroegd ten opzichte van de vorige reeks! Mocht dit een probleem voor jullie vormen, dan kan Elize eventueel ook later starten. Geef dit dan aan door aan Bianca via bibliotheek@zuidafrikahuis.nl

Cursussen in tijden van een pandemie

Hoewel de maatregelen vanuit de overheid verder afgebouwd lijken te gaan worden, organiseren de bijeenkomsten voorlopig nog steeds in de Theaterzaal. Dit doen we omdat we daar meer deuren open kunnen zetten en er een airco aanwezig is. Ook proberen we zoals de vorige keer te zorgen voor voldoende ruimte tussen deelnemers.

Doe jij ook mee?

Meer nieuws

23 januari 2023, Persbericht
Interactieve cultuurhistorische groepsreis Zuid-Afrika
Veel Nederlanders die in Zuid-Afrika reizen kiezen voor het Kruger Nationaal Park in het noordoosten en de West-Kaapse schiereiland in het zuidwesten van Zuid-Afrika.
19 januari 2023, Cursussen
Nieuwe cursusdata beschikbaar!
In het voorjaar gaan er twee cursussen van start in het Huis, namelijk Cursus Nederlands voor Afrikaanstaligen en Cursus Afrikaans voor Beginners.
19 januari 2023, Actueel
Face Forward: Stories for Change.
Een hele dag met muziek, kunst, gesprekken, dans, films en de jaarlijkse ZAM Nelson Mandela Lezing. In Internationaal Theater Amsterdam (ITA) op het Leidseplein in Amsterdam. Het theater biedt die dag onderdak aan een bruisende ontmoeting van creatieven en change makers, geworteld in Afrikaanse samenlevingen en de diaspora, bondgenoten en belangstellenden. Met de woorden van Nelson Mandela: ‘Alles lijkt onmogelijk totdat het gedaan is.’

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons