Cursussen

Start Afrikaans Conversatie Cursus vanaf donderdag 2 september

16 augustus 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Pexels

Delen:

Beste conversatie-liefhebbers, wil jij graag jouw Afrikaans spreken verbeteren? Volgende maand organiseert het Huis weer een nieuwe reeks Afrikaans conversatie! Meld je nu aan via het aanmeldformulier!

Hieronder vinden jullie alle informatie:
Docente: Elize Zorgman
Locatie: Zuid-Afrikahuis, Theaterzaal
Aanvang: 18:30 – 20:30 uur (inloop vanaf 18:15)

• 2 september
• 7 oktober
• 4 november
• 2 december

LET OP: de aanvangstijden zijn iets vervroegd ten opzichte van de vorige reeks! Mocht dit een probleem voor jullie vormen, dan kan Elize eventueel ook later starten. Geef dit dan aan door aan Bianca via bibliotheek@zuidafrikahuis.nl

Cursussen in tijden van een pandemie

Hoewel de maatregelen vanuit de overheid verder afgebouwd lijken te gaan worden, organiseren de bijeenkomsten voorlopig nog steeds in de Theaterzaal. Dit doen we omdat we daar meer deuren open kunnen zetten en er een airco aanwezig is. Ook proberen we zoals de vorige keer te zorgen voor voldoende ruimte tussen deelnemers.

Doe jij ook mee?

Meer nieuws

3 juni 2024, Journalist in het Huis
Joernalis in die Huis: Clyde Adams
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2024 verblijft Clyde Adams in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis! Op 6 juni geeft hij een lezing. About […]
6 mei 2024, Actueel
Webinar ‘Dynamiek van vervreemding en toe-eigening’
Op dinsdag 7 mei organiseert het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika een webinar over de dynamiek van vervreemding van toe-eigening tussen het Afrikaans en Nederlands. Verdere informatie vindt u op de afbeelding hieronder:
2 mei 2024, Actueel
De poëtica van verwantschap
De sectie Nederlands van het Departement Moderne Talen van de Universiteit van Luik organiseert een lezing en een voorstelling met als titel “De poëtica van verwantschap: een postkoloniale verkenning van transnationale banden met Nederland”. De voorstelling vindt plaats op 16 mei, van 19u30 tot 21u30, in TURLg – Salle du Théâtre 1 (1B Quai Roosevelt, […]

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons