Cursussen

Start Afrikaans Conversatie Cursus vanaf donderdag 2 september

16 augustus 2021
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Pexels

Delen:

Beste conversatie-liefhebbers, wil jij graag jouw Afrikaans spreken verbeteren? Volgende maand organiseert het Huis weer een nieuwe reeks Afrikaans conversatie! Meld je nu aan via het aanmeldformulier!

Hieronder vinden jullie alle informatie:
Docente: Elize Zorgman
Locatie: Zuid-Afrikahuis, Theaterzaal
Aanvang: 18:30 – 20:30 uur (inloop vanaf 18:15)

• 2 september
• 7 oktober
• 4 november
• 2 december

LET OP: de aanvangstijden zijn iets vervroegd ten opzichte van de vorige reeks! Mocht dit een probleem voor jullie vormen, dan kan Elize eventueel ook later starten. Geef dit dan aan door aan Bianca via bibliotheek@zuidafrikahuis.nl

Cursussen in tijden van een pandemie

Hoewel de maatregelen vanuit de overheid verder afgebouwd lijken te gaan worden, organiseren de bijeenkomsten voorlopig nog steeds in de Theaterzaal. Dit doen we omdat we daar meer deuren open kunnen zetten en er een airco aanwezig is. Ook proberen we zoals de vorige keer te zorgen voor voldoende ruimte tussen deelnemers.

Doe jij ook mee?

Meer nieuws

11 mei 2023, Actueel
Joernalis in die Huis: Deon Raath
Sinds 2016 verblijven er journalisten van het Zuid-Afrikaanse Media24 op de Keizersgracht. Tijdens hun verblijf van twee maanden doen de journalisten buitenland-ervaring op en schrijven zij over Nederland en Europa voor hun eigen media in Zuid-Afrika. In mei en juni 2023 verblijft Deon Raath in het appartement boven het Zuid-Afrikahuis!
8 mei 2023, Actueel
Nederlandse anti-apartheidsstrijder Klaas de Jonge (85) overleden
Afgelopen vrijdag is de Nederlandse anti-apartheidsstrijder, Klaas de Jonge (85) overleden.
4 mei 2023, Recensie
It Doesn’t Have to Be This Way
It Doesn’t Have to Be This Way is het debuut van Alistair Mackay en biedt een dystopisch toekomstbeeld van wat Kaapstad tegemoet gaat als de klimaatcrisis aanhoudt. Een meeslepend boek dat urgentie en nuance goed weet te combineren.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons