Actueel

Open Book Festival 2022

28 april 2022
Auteur: Team Zuid-Afrikahuis
Foto: Open book festival

Delen:

Tijdens het Open Book Festival dat in maart 2022 in Kaapstad plaatsvond, is een serie podcasts opgenomen. Deze podcasts zijn nu beschikbaar op de website van het Open Book Festival, Spotify en Apple Podcasts. De podcastserie bevat interviews met schrijvers, academici en leden van de uitgeverswereld. Onderwerpen variëren van dystopie in de Zuid-Afrikaanse literatuur en hoe het verband houdt met de Zuid-Afrikaanse geschiedenis, en de politiek van het land.

Bezoek de website voor meer informatie.

Meer nieuws

30 april 2022, Cultuur
MAGIC VISIONS: Portraying and Inventing South Africa with Lantern Slides
Magic Visions: Portraying and Inventing South Africa with Lantern Slides is a profoundly original and fascinating body of work. The book muses upon a collection of magic lantern slides which lived in the attic of the Zuid-Afrikahuis.
30 april 2022, Recensie
Swatland
Inmiddels al weer een jaar geleden, in februari 2021, debuteerde Ashwin Arendse met Swatland.
28 april 2022, Actueel
Open Book Festival 2022
Tijdens het Open Book Festival dat in maart 2022 in Kaapstad plaatsvond, is een serie podcasts opgenomen.

Bezoekadres

Keizersgracht 141-C
1015 CK Amsterdam
+31(0)20-6249318

Openingstijden

Vragen en afspraken

Neem contact op

Volg ons